Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Δράσει 1η θέση στο διαγωνισμό του “MAKE A WISH”

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Δράσει 1η θέση στο διαγωνισμό του “MAKE A WISH”

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Δράσει – Ηγουμενίτσα συμμετείχε με πολύ χαρά στον ετήσιο διαγωνισμό του “MAKE A WISH” Κάνε μια ευχή, Ελλάδος, «Αστέρι της Ευχής 2022-2023» και κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό.

Για όλους εμάς, στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Δράσει – Ηγουμενίτσα, είναι ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή και η στήριξη, σε ένα τόσο μεγάλο οργανισμό που έχει ως στόχο να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες και να τους προσφέρει την χαρά μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τιμητική θέση που καταλάβαμε στο διαγωνισμό και μέσω αυτής καταφέραμε να ακουστεί το έργο και η δουλειά των παιδιών και συγχρόνως των εκπαιδευτικών μας.

Για εμάς είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ένα ΚΔΑΠ επαρχιακής πόλης κατάφερε να είναι σε ένα χώρο με άλλα ΚΔΑΠ μεγάλων αστικών κέντρων, όπως αυτά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επίσης, στον διαγωνισμό συμμετείχαν κι αλλά ΚΔΑΠ από όλη την Ελλάδα με περισσότερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των δομών που ασχολούνται με την Ειδική Αγωγή και τη Δημιουργική Απασχόληση Ατόμων με Αναπηρίες. Στη βράβευση συναναστραφήκαμε με σχολεία, δομές δημιουργικής απασχόλησης, συλλόγους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα μέσα σε ένα κλίμα χαράς και προσφοράς.

Κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν τη δύναμη και την χαρά της ικανοποίησης και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ακόμη περισσότερο ζήλο.

Παρόμοια Άρθρα